Főoldal Egészség Kína Tiens Termékek Galéria Letöltés
 
   
 
 

A legjobb orvosod a
saját szervezeted legyen


Az egészség fenntartása sokkal könnyebb, mint hinnéd. A betegség gyógyítása, kezelése is sokkal könnyebb, ha segítünk a testünknek gyógyítani saját magát. Csak meg kell kapnia a megfelelő, minőségi hozzávalókat.

Személy szerint hiszek abban, hogy a szervezetemnek sokkal jobb, ha a természetből származó anyagokat kap a szintetikus anyagok helyett.

Pár szó arról, amit mindenki tud a magyar egészségügyről.

  • Alacsony egészségügyi fizetések.
  • Külföldre mennek az orvosok, ápolók.
  • Az itt maradók túlterheltek.
  • Jogi visszásságok.
  • Pénzhiány.
  • Romló színvonal.
  • Bizonytalan jövőkép.
  • Akinek több pénze van, az kerül hamarabb sorra, és gyógyul meg...

Van elég pénzed, lesz elég pénzed a gyógyuláshoz?

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy az emberek jelentős része akkor kezd kapkodni, edzőterembe, orvoshoz, masszőrhöz, gyógyszertárba, természetgyógyászhoz rohangálni, amikor már akkora a baj, hogy a fájdalom szinte elkergeti. Plusz 20 kiló, fájós derék, térd, nehéz légzés, izzadékonyság, rossz alvás stb. Személyi edzőként, és tanácsadóként szerencsére viszonylag ritkán kell nagy egészségügyi problémákkal szembesülnöm, olyanokkal azonban szinte mindig, amelyek minimális odafigyeléssel elkerülhetőek lennének. Ezen problémák jelentős része a mozgásszegény életmódból, és a helytelen táplálkozásból ered. Tudom, az embereknek nincs idejük, de tegyük a szívünkre a kezünket: ma Magyarországon elméletileg szabad a szombat, és a vasárnap, ez már 2 alkalom. Ha még egyszer összejön egy óra a mozgásra (és ez lehet 30 perc gyorsabb ütemű séta a boltba, és vissza), az már elég az alap mozgásigény kielégítéséhez... Nem akkor kell elkezdeni ésszerűen (direkt nem írok diétát), a szervezet vitamin -, és nyomelem igényének megfelelően táplálkozni, amikor már a cipő bekötése is problémákat okoz. Talán ismered a mondást az okos emberről. Erre találták ki a biológiailag aktív tápanyagokat, kapszulákat, cseppeket, teákat, és számtalan más formában fellelhető táplálékokat, amelyeket szerintem hibásan kiegészítőnek szoktak nevezni. Hibásan, hiszen ahogy a víz sem kiegészítő, úgy a megfelelő kálcium sem az, és ha a táplálkozással nem tudjuk bevinni, akkor más formából kell. A szervezetnek szüksége van rá, majd kivonja pl. a csontozatból.

A betegségekből eredően kieső bevételek (táppénz, esetleg a munkahely elvesztése) és az ugrásszerűen megemelkedő, szerintem felesleges kiadások (gyógyszerek, új ruhatár) jelentenének problémát, ha holnaptól ezt az utat kellene járnod?

   

Manapság a lehető legjobb befektetés egészségesnek, és fiatalosnak lenni.

Ezzel szemben Magyarországon mi van?!

Szerintem sok minden kellemesebb, mint állandóan betegnek, stresszesnek, kizsigereltnek lenni vagy fogyókúrázni.

Ma a fizikai és lelki gyógyulás sok pénzbe kerül. Pedig van sokkal egyszerűbb, egyenesebb út is, amikor ráadásul lényegesen több öröm éri az embert, és ez pedig a következő:

Kevesebb pénzből, egy életen át egészségesnek lenni, és remekül érezni magad. Az átlagember mégis inkább a szenvedést választja, amiért még rengeteget fizet is, teszem hozzá, feleslegesen.

tovább
 
   
       
 
 
 
06 70 941-75-76
hajdugabor@yahoo.com