Főoldal Egészség Kína Tiens Termékek Galéria Letöltés
 
   
 
         
 

Kína egyik vezető nemzetközi egészségipari nagykövete, a
TIENS (egy kis ízelítőért kattints a képre)

A vízió

A világhírű, hagyományos kínai egészségfilozófia segítségével a globális direkt értékesítési ipar élcsapatává válni. Az alelnöki üzenetért kattints ide.

A küldetés

A globális vásárlókat minőségi termékekkel ellátni, tanulási lehetőséget biztosítani, javítani életminőségüket és egy harmonikus nemzetközi társadalom építésében tevékenyen részt venni.

"Úgy hiszem, mindenki megérdemli, hogy boldogan, harmóniában, egészségesen és jólétben éljen."

Li Jinyuan, a TIENS Csoport vezérigazgatója


Az üzleti filozófia

Szerepet vállalni a társadalomban az emberiség megromlott egészségének visszaállítása, és életminőségük javítása révén.
 

Az alapító

Li Jinyuan Úr a Tiens Csoport, valamint a Tiens Bio-Tech Csoport (USA) igazgatótanácsának elnöke és vezérigazgatója 1958-ben Cangzhou-ban, egy ősi kínai városban született Észak-Kínában.
Fiatalon rengeteg álma és elképzelése volt, ami kitartással és céltudatossággal párosult. Ebben az időben Kína nagy változásokon ment keresztül és nyitott a világ felé. Li Jinyuan elmélyült a vállalati vezetésben és ezen a téren számos tapasztalatot szerzett, megalapozva ezzel jövőbeli sikereit. Több éves működés után 1995-ben elhatározta, hogy a céget részvénytársasággá alakítja és így megalakult a Tiens Group Co. Ltd., melynek gyökerei Kínában vannak. 14 éves fejlődés után a Tiens egy multinacionális céggé fejlődött, ami az élelmiszeripar, e-kereskedelem, a nemzetközi kereskedelem, a pénzügy, az oktatás és a turizmus területén működik, amihez bevonja az ipari, üzleti és pénzügyi tőkét. A Tiens egy globális vállalkozássá nőtte ki magát, miközben a közvetlen értékesítés úttörőjévé és megújítójává vált.

Üzletpolitikája, miszerint a társadalmat szolgálva az emberiséget meg lehet gyógyítani, egy fejlődő iparágat hozott létre. Amikor sikerül összekötni az üzleti fejlődést, a nemzet igényeit, valamint a társadalom érdekeit, ez kétségkívül hasznára válik a társadalomnak. Li Jinyuan 2003-ban megalapította a TIENS Meijing Nemzetközi Jótékonysági Alapítványt, és a TIENS Jótékonysági Alapot, amelyek célja, hogy a közjólét számára adományokat gyűjtsön. A Tiens Csoport hisz a vállalat társadalmi felelősségében, és napjainkig 1,36 milliárd RMB-t adományozott közjóléti és társadalmi jótékonysági célokra. Li Jinyuan Úr szerint az oktatás fejlesztésével tudja leginkább kifejezni háláját szülőföldje és a társadalom iránt. Az Oktatási Minisztérium által is hivatalosan jóváhagyott főiskola Tianjin város egyetlen magán iskolája. Li Jinyuan Úr eddig 400 millió RMB-t invesztált a Tianshi főiskola építésébe és további fejlesztéseket tervez. A Binhai Új Kor nemzeti politika szellemében egy 900 000 négyzetméteres új nemzetközi egyetem létrehozását tervezi, melynek beruházása kb. 4 milliárd RMB-t igényel. Kimagasló társadalmi hozzájárulásaiért Li Jinyuan Úr megkapta a "Nemzeti Szolidaritás és Haladás Kiváló Munkása" kitüntetést és 1999-ben találkozott Jiang Zemin-nel, Kína előző elnökével. 2005-ben elnyerte a "Nemzeti Szolidaritás Előmozdításának Úttörője" címet, majd találkozott Hu Jintao-val, Kína jelenlegi elnökével. Mihail Gorbachov, Szovjetunió korábbi elnöke Li Jinyuant kinevezte az Egyesült Nemzetek Ökológiai és Biotechnológiai Intézetének tiszteletbeli doktorává. A vezérigazgató úr ezen felül neves elismeréseket kapott a Nemzetközi Közvetlen Értékesítés Társaságtól, valamint elnyerte a Legkreatívabb Kínai Üzleti Vezető címet az Ázsiai-Csendes-óceáni térségben több neves kínai társaságtól.
 

A Tiens csoport múltja

A Tiens Csoport az elmúlt 14 év során gyorsan fejlődött. A termékek kikerültek a nemzetközi piacra: Japán, USA, Ausztrália, Kanada voltak az első országok, ahol vásárolni kezdték azokat. A Tiens Csoport fejlett szervezeti-vezetői rendszert hozott létre, miközben megtartotta kínai kulturális hovatartozását. Ennek eredményeként a Tiens átalakulása során három sikeres lépést tett: csúcstechnológiát alkalmaz, nyitott a nemzetközi piac és a globalizáció felé.

E három terület sikeres megvalósításának eredményeire alapozva a Tiens Csoport globálisan elismert, sok erősséggel rendelkező multinacionális céggé nőtte ki magát.
 

A Tiens csoport jelene

A TIENS 1998-ban lépett a nemzetközi színtérre, és napjainkban már világszerte 190 országgal áll üzleti kapcsolatban. Természetes esszenciákból nyert étrend kiegészítők, csúcstechnológiát alkalmazó egészségvédő gépek, szépségápolási -, és háztartási termékek Kína egyedülálló kultúrája alapján, csúcstechnológiát alkalmazó gyártással készülnek. A termékek világszerte több mint 16 millió vásárlónak kínálnak magas színvonalú életstílust az egészség, boldogság, szépség és gazdagság lehetőségével. Több mint 50 000 viszonteladói hálózattal rendelkezik, és 110 országban van fiók - illetve leányvállalata. Komoly kapcsolatot épített ki több mint 120 országban, és világszerte több mint 20 országban alakított ki stratégiai szövetségeket nagynevű vállalatokkal.

2002-től a Tiens - az ENSZ hivatalos beszállítója.

A Tiens Bio-Tech Csoport részvényeit 2003. szeptemberében sikeresen jegyezték az NASDAQ-on, 2005. áprilisában pedig hivatalosan is bekerült az AMEX-re (amerikai értéktőzsde). A sikerek hatására sem változott az üzleti filozófia, ezért folyamatosan fejleszti termékeit és bővíti üzleti tevékenységi körét. A szupermarket hálózat megszervezése is azt mutatja, hogy a Tiens Csoport részt akar venni a kiskereskedelemben. 

 

A Tiens Csoport jövője

Kiváló termékeivel és szolgáltatásaival, számos továbbképzési és karrier lehetőségével, egyedülálló üzleti elképzeléseivel és az életminőség javításával továbbra is szolgálni kívánja fogyasztóit világszerte. A TIENS egy verhetetlen nemzetközi csapattal rendelkezik a kutatás, az innováció és a professzionalizmus terén, amely 5000 vezetővel, és több mint 35% arányú felsőfokú végzettséggel, rendelkező dolgozóval.

A TIENS jelenleg óriási léptekkel menetel a világ Top 500 vállalata felé!

tovább