Főoldal Egészség Kína Tiens Termékek Galéria Letöltés
 
   
 
 

Termékekfilozófia
 

 

Egy modern, korszerű biotechnológián alapul, amelyet a tradicionális kínai medicina gondolkodásmódja ihletett meg. A TIENS biológiailag aktív táplálék-kiegészítőit az 5000 éves kínai és tibeti receptek alapján dolgozták ki. A TIENS az egyetlen olyan cég, amely jogot szerzett a Kínai Egészségügyi Minisztériumtól az Ősi Kínai-Tibeti receptek alkalmazására! Ezek a termékek közvetítik a ma embere számára az Ősi Kínai-Tibeti medicina értékeit. A Kínai Tudományos Akadémia helyreállította a tibeti orvostudomány ősi receptjeit és a Táplálkozástudományi Intézettel közösen részt vett a termékek tudományos fejlesztésében. Nem egyszerű receptekről volt szó, hanem olyanokról, amelyeket a maguk idejében a császároknak állítottak össze!

 

A csúcstechnológiai termelési mód megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak, a berendezéseket és technikát is beleértve. Mindez a rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszerrel együtt garantálja a fogyasztóink számára, hogy csúcsminőségű termékekhez juthatnak.

Az új termékeket szigorúan a különböző népek és nemzetek előírásai, elvárásai szerint állítják elő, különösképpen figyelembe véve a kóser, a Halal előírásokat. A cég a nemzetközi ISO-9002 minőségbiztosítási szabványokat is teljesítette. A termékeket a legkorszerűbb technológia alapján állítják össze, növényekből, állatokból és ásványi anyagokból, amelyek Kína ökológiailag tiszta területein termesztenek, tenyésztenek, amelyek ezeken a területeken honosak.

 


Egészségfilozófia

 

 

A Tiens egy több mint 5000 éves filozófiát, a hagyományos kínai medicina filozófiáját (Traditional Chinese Medicine, továbbiakban TCM) választotta alapul. A TCM filozófiája az, hogy támogatja a szervezet egészséges egyensúlyát és az energia (Qi (kiejtve: "Csi")) szabad áramlását a szervezetünkben.
Ez a filozófia a kínai gyógynövények alkalmazására épül, és az egyik leggyorsabban fejlődő területévé vált az egészségmegőrzésnek és a táplálék kiegészítők alkalmazásának. Ez nem is csoda, hiszen mindez 5000 éves, és a folyamatos fejlődésen alapul!

 

Az energia-egyensúly a kulcs, miután a szervezet fő alkotórészei egymással harmóniában működnek, az optimális egészség és közérzet érdekében. A Yin és Yang egymással egyensúlyban és harmóniában kell, hogy legyen. Az egyensúly felbomlása egészségünkkel kapcsolatos problémákat okozhat.

 

A Yin és Yang alapelvét képezi a kínai egészségfilozófiának, mely szerint az ellentétek alkotják az összes élő dolgot a világban. Ez két alapvető energiarendszer az életben, amelyek egymással ellentétesek, de ugyanakkor egymásból következnek is.

 

A Yin egy visszahúzódó, pihenő, csökkenő, kihűlő, sötétedő anyag, amely összehúzódik.

 

A Yang egy kifelé irányuló, mozgó, fokozatosan fejlődő, állandóan melegedő, kifényesedő energia, amely tágul.

A Yin és Yang erők ciklikusak, állandó mozgásban vannak, egymásba átalakulnak, ezt jelképezi a fehér pont a fekete Yin oldalon, vagy a fekete pont a fehér Yang oldalon.

 

Egy másik ősi filozófiai kínai tanítás az Öt Elem arról, hogy minden rendszer meghatározott alap-elemekből és kategóriákból áll - fémből, fából, vízből, tűzből és földből. Minden egyes elem támogatja a másikat, függ a másiktól, illetve azt ellensúlyozza is, ezáltal támogatja a szervezet stabilitását. Ezek az elemek idézik elő az évszakokat és a természet más erőit, amelyek kihatnak a belső rendszerünk egyensúlyára is.
Egyensúlyi állapotban például, a szervezet öt belső szerve (a máj, a szív, a lép, a tüdő és a vesék) egymás működését szabályozva a szervezetet erősítik, az életet meghosszabbítják.

 

A Yin és Yang + Öt Elem = Tökéletes egyensúly.

 

A Yin és Yang a változásokat az Öt Elem segítségével valósítják meg. Az Öt Elem egymásból születik és egymásba alakul át azért, hogy az egyensúly megmaradjon.

 

A Tiens termékek arra szolgálnak, hogy valakinek az egészségével kapcsolatos állapotán változtassanak. Ha valami hiányzik a szervezetből, akkor fel kell tölteni, táplálni kell azt; ha valamiből túl sok van, vagy mérgező anyagok, "por és szemét" van a szervezetben, akkor csökkenteni kell azokat, méregtelenítenünk kell. A szervezet tisztítása, szabályozása, feltöltése és a megelőzés azok a módszerek, amelyek segítségével elérhető az egészség megőrzése, az élet minőségének javítása, ami mindig is a Kínai gyógyászat legnagyobb titka volt.

 

A termékeknek általánosságban a következők a sajátosságai:

 
 • Kényelmes a használatuk.
 • Nincs mellékhatásuk.
 • Nem tartalmaznak hormonokat, serkentőket és tartósítószereket.
 • Prolongált a hatásuk (több hónapig fennáll a kúra befejezése után).
 • Fito-, és homeopátiai szerekkel jól kombinálhatóak
 • Kombinálhatóak a gyógyszerészeti készítményekkel is.
 • Több funkciójuk is van, ugyanakkor szelektívek.
 • A felhalmozódás és hozzászokás veszélye nem áll fenn.
 • Helyreállítják a szervezet sérült energiáit.
 • Az egészséges életfolyamatok számára ideális sav-bázis egyensúllyal rendelkeznek (pH=7,0- 7,4).
 • Megszüntetik a szervezet elsavasodását.
 
 

 

Tiens termékek

 

Étrendkiegészítők

A01 Biokalcium (felnőttek számára)
A02 Biokalcium (cukorszintcsökkentő)
A03 Biokalcium (gyerekek számára)
A04 Biokalcium (lecitines)
A05 TIENS teakeverék
A07 Ican
A08 Cordyceps mycelium
A09 Veican
A11 Biocink
A12 Chitosan
A13 Spirulina
A16 Cholican
A17 TIANSHI teakeverék
A18 Liang Jang
A19 3M kapszula
A32 Multivitaminos kávé
B04 Dupla cellulóz
B05 Gai-Bao biokalcium rágótabletta
B20 Kalcium rágótabletta
S01 Digest rágótabletta
S02 Sleeping rágótabletta
S03 Propolis rágótabletta
S04 BVE Vegetalrágótabletta
S05 BVE Vegetal instant por
S06 Kang-li
S10 Ligetszépe-olaj kapszula
S11 Fokhagyma-olaj kapszula
S12 Maca
T21 Ganoderma (pecsétviaszgomba)
W01 Vadhangyapor

 

Készülékek

D31 Gyümölcs- és zöldségtisztító gép
D01 Vérkeringést stimuláló készülék
D02 Sue-Bao akupunktúrás készülék
D03 CHI energiagép
D05 BPR Regeneráló készülék
D07 Fogyasztó- és masszázsöv (kicsi)
D08 Fogyasztó- és masszázsöv (széles)
D09 Masszírozó szőnyeg (kicsi)
D10 Masszírozó szőnyeg (nagy)
D11 Multifunkciós párna
Q2 Dom-Bao akupunktúrás készülék

 

Parfümök

P01 Trench
P02 Dolly Kiss
P03 Rare
P04 Envol
P05 HO
 
 
   
       
 
 
 
06 70 941-75-76
hajdugabor@yahoo.com