website design software
nevezés

A Gázló Teljesítménypróbára a rajt helyszínén lehet nevezni, háromnegyed héttől.
A nevezési hozzájárulás 1500,- forint.

A nevezés a kitöltött nevezési lap leadásával és a nevezési hozzájárulás befizetésével valósul meg. Nevezési lapot és íróeszközt a rendező a helyszínen biztosít, de megnyitható és kinyomtatható innen is, így azt előre is ki lehet tölteni . Elektronikus előnevezés egyelőre nem lehetséges.

A teljesítménypróbán indulni szándékozóknak nevezéskor az alábbi, aláírással is megerősített nyilatkozatot kell tenniük. 14 év alatti kiskorú nevében csak törvényes képviselője (szülő) nyilatkozhat (Ptk. 12/C. § (1) bekezdés), 14 év feletti kiskorúnak a nyilatkozatához csatolnia kell a törvényes képviselője beleegyezését (Ptk. 12/A. § (2) bekezdés), vagy a törvényes képviselő nyilatkozhat a nevében. A nyilatkozat szövege:

A megrendezésre kerülő Gázló Hegyikerékpáros Teljesítménypróbán (továbbiakban: teljesítménypróba) minden induló (továbbiakban: próbázó) saját felelősségére indul. A jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával a próbázó kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a teljesítménypróbára edzésekkel készült.

A próbázó tudomásul veszi, hogy a próbázó hibájára vagy mulasztására visszavezethető bármilyen jellegű károsodásért, illetve balesetekből származó káreseményekért a rendező semmilyen kártérítési felelősséggel nem tartozik.

A próbázók és kísérőik a teljesítménypróbáról készült film- és képanyagokon, valamint azok felhasználásában szerepelhetnek, azonban kijelentik, hogy ezekért ellenszolgáltatást nem kérnek.

A nevezési lap pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a rendező felelősséget nem vállal.

A teljesítménypróbán kifogástalan állapotú, zárt fejvédő használata kötelező!

Közúton a KRESZ, az erdei utakon az erdőről és az erdő védelméről, valamint a természet védelméről szóló törvények előírásait, a rendezők és pályabírók, valamint a természetőrök utasításait minden próbázó köteles betartani.

A rendező a teljesítménypróba pályáján történő végighaladást több helyen ellenőrzi, és a teljesítésről szóló elismerést ennek függvényében adja ki.

A teljesítménypróba útvonalának nagy része a Magas-bakonyi Tájvédelmi Körzet területén halad, ezért a kijelölt és engedélyezett útvonalat elhagyni tilos!

ugrás az oldal tetejére

[kezdőlap] [bemutatkozás] [helyszín] [pálya] [nevezés] [díjazás] [eredmények] [galéria] [kapcsolat] [fórum] [honlaptérkép]

idő: