website design software
díjazás

Bárki, aki benevez a Gázló Teljesítménypróbára, teljesítési kísérlet esetén, eredménytől függetlenül megkapja a teljesítménypróba emléklapját, és megtarthatja az igazolólapként szolgáló rajtszámot. Érvényes teljesítés esetén kitűző is jár az elismerés mellé. Az emléklap szövegezése a teljesítés függvényében változik. Mindehhez jár még egy rendezői kézfogás is, amihez nem kötelező levenni a kesztyűt.

Érvényesen az a próbázó teljesít, aki rajtzárás előtt (19 óra) úgy érkezik vissza a célba, hogy rendelkezik valamennyi ellenőrzőállomás bélyegével. Az ellenőrzőállomásokat számozásuk sorrendjében kell érinteni. Pontkihagyással vagy rajtzárás utáni érkezéssel nem lehet érvényesen teljesíteni, ahogy ellenkező irányú bejárással sem. A Kőris-hegy igazolóbélyegének hiányában a próbázó a Gázló Teljesítménypróba könnyített távjának érvényes teljesítéséről kap igazolást. A két táv közötti különbség elsősorban a szintemelkedésben, másrészt az MTSz pontszámainak eltérésében mutatkozik meg. A teljes kör a Kőris-heggyel 118,2 pontot ér. A részletes kalkuláció megtekinthető itt. Az előbbieken túl meg lehet szerezni a Gázló Teljesítménypróba retró minősítését is.

Célba érkezéskor választani lehet, milyen kitűzőre tart igényt a próbázó:

  • a teljesítések számától függű színű kitűzőre (10. teljesítésig, csak a készlet erejéig), vagy pedig
  • új, a teljesítések számát figyelmen kívül hagyó kitűzőre.
  • A teljesítménypróba nem verseny, ezért csak a teljesítést díjazza a rendező. Nem jár külön díj a leggyorsabb teljesítő(k)nek, de ugyanígy a legfiatalabb és a legidősebb próbázónak sem. Ugyanígy nem híve a rendező a nemi diszkriminációnak sem. Egy egészséges versengés azonban nincs ellenére a rendezőnek, ezért a teljesítési eredményeket közzéteszi - ha úgy tetszik, dicsőségtábla készül a próbázókról. A 2009. évi eredmények megtekinthetők itt.

    ugrás az oldal tetejére

    [kezdőlap] [bemutatkozás] [helyszín] [pálya] [nevezés] [díjazás] [eredmények] [galéria] [kapcsolat] [fórum] [honlaptérkép]

    idő: