Bringával az egészségért

Mindennapok
Többnapos túrák
Velencei tó
Kirándulások

Frissítve: 2013.07.09.

  Free Counters

A négy bringabarát: András, Gyuszi, Karcsi és Zoli (így névsor szerint). Kardiológusnál futottunk össze (2004-ben) és elhatároztuk, hogy felhagyunk eddigi életmódunk lustaságba hajló részével. Először Gyuszi és Zoli kezdtek rendszeresen biciklizni (2004-ben), majd a Balaton körbekarikázásának ötletekor (2005 novembere körül) a többiek is elhatározták, ha beköszönt a jó idő csatlakoznak a csapathoz. 2006 tavaszán megkezdődtek a célirányos edzések is.

Úgy döntöttünk, hogy olyan célokat tűzünk magunk elé, melyek teljesíthetők, de erőfeszítést, komoly felkészülést igényelnek. Így célterületeink egyik része Budapesten belüli és városhatár körüli, míg másik része vonattal, illetve kocsival (kerékpárok a tetején) megközelíthető.

Azért hoztuk létre ezt a honlapot, hogy másoknak - elsősorban fizikai terhelhetőséget befolyásoló problémával küzdőknek - kedvet csináljunk a rendszeres, szabad levegőn végzett testmozgáshoz. Bebizonyítsuk, hogy rendszeres mozgással az ilyen jellegű betegségek hatása nagymértékben csökkenthető, a fizikai terhelhetőség növelhető, karbantartható.

Kérjük, hogy a honlappal és túráinkkal kapcsolatos észrevételeit, véleményét írja meg nekünk az alábbi elektronikus levélcímre! Gyuszi olvassa és válaszol rá.

A fényképek között sok olyan van, melyek menet közben, beállítási lehetőség és nyugodt kéztartás nélkül, a forgalomra való figyelés közben készültek. Minőségi hibáik ellenére mégis segítenek a túrák hangulatának visszaadásában.

Elérhetőség: bicajos@hdsnet.hu