Miskolci Igazságügyi Szakértői Kamara

            Borsod-Abaúj-Zemplén         Heves


 

 

Ügyfélfogadás:

Minden hétfőn

15-17 óra között

 

 

 

Kezdőlap

 

Elnökségi tagok

 

Hasznos linkek

 

Letöltések

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A weblappal  kapcsolatos észrevételek:

eszrevetelek@upcmail.hu

 

 

3525 Miskolc, Szentpáli u. 1. I./107.  46/740-311  misiszk@hdsnet.hu

Levelezési cím: 3501 Miskolc, Pf. 348.2016.07.21. ___________________________________________________

Az Országos Rendőr-főkapitányság Gazdasági Főigazgatóság tájékoztatója a kamarai költségátalánnyal kapcsolatban. A tájékoztatóban elírták a dátumot, a kamarai költségátalány természetesen a 2016. június 15. ill. azt követően kelt kirendelések esetén számítható fel.

 

2016.06.30. ____________________________________________________

Az igazságügyi szakértőkről szóló 2016. évi 29-es törvény 2. számú melléklete tartalmazza a (korábbiaktól bővebb) szakértői nyilvántartás elemeit.

 

2016.06.30. ____________________________________________________

A Magyar Közlöny 2016. évi 94. számában megjelentek az igazságügyi szakértőkről szóló törvényhez kiadott rendeletek. 12/2016, 13/2016, 14/2016 IM rendeletek.

 

2016.05.06. ____________________________________________________

A Magyar Közlönyben megjelent az igazságügyi szakértőkről szóló törvény. Itt megtekinthető

 

2016.04.26. ____________________________________________________

Április 26-án az Országgyűlés 111 igen, 39 nem szavazattal és 27 tartózkodással elfogadta az igazságügyi szakértőkről szóló törvényt. A MISZK honlapján ezzel kapcsolatban olvasható egy cikk: http://miszk.hu/hir/elfogadtak-az-uj-igazsagugyi-szakertoi-torvenyt.html. A beterjesztett és elfogadott törvényszöveg megtekinthető itt.

2016.03.23. ____________________________________________________

Elérhető az új igazságügyi szakértői törvény -Parlament elé kerülő- tervezete. Megtekinthető itt.

2016.03.22. ____________________________________________________

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara, BISZK Pénzügyi-Gazdasági Szakosztály és MOKLASZ Igazságügyi Adószakértői Tagozata Paradigmaváltás az igazságügyi szakértésben címmel konferenciát szervez 2016. április 7-én Budapesten.

Más években elsősorban pénzügyi-gazdasági témákat dolgoztak fel, de tekintettel arra, hogy a hivatásunk nagy változások előtt áll, meghívták azokat, akik a legtöbbet tehetik azért, hogy még számunkra kedvezően változhasson a törvény.

A megnyitót Dr. Pál Tibor, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke tartja. Ezután Dr. Molnár Ambrus, a Kúria tanácsvezető bírája, aki a törvénytervezet véleményezésében is részt vett, mondja el véleményét. Aztán az Országos Bírósági Hivatal véleményezője szól hozzá, dr. Kántor Ákos, az IM kodifikációs főosztályvezetője következik, aki felelős a törvénytervezet szövegéért. Elmondja véleményét dr. Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője is. Ebéd után dr. Vankó László, a NAV Bűnügyi Igazgatóság vezetője és dr. Réti László, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettese következik. A konferenciát egy, a törvénytervezettel kapcsolatos beszélgetés következik, amelyen dr. Agárdi Tamás, a MISZK elnöke, dr. Hegedűs Mihály igazságügyi könyvszakértő, az MKVK alelnöke és dr. Kenyeres Sándor adószakértő, a MOKLASZ Igazságügyi Tagozatának vezetője vesz részt. A moderátor Bartha Gyula igazságügyi könyv-, adó- és járulékszakértő, az MKVK Igazságügyi Könyvszakértői Tagozatának elnöke lesz.

Letölthető a jelentkezési lap és a program.

 

                 -1- korábbi hírek