Köszöntöm önt kedves látogató

A KEYVILL egy fantázia név, mely az angol kulcs szóból és a villanyszerelésre utalva let összerakva. Ez az egyéni cég 1990- ben alakult csak kimondottan villanyszerelésel foglakozva. az induláskor csak kisseb javítási munkák voltak.  A javítások során megismerték a munkámat és elkezdet fellendülni az ipar. Később egyre nagyobb munkák is számításba jöttek. Majd mivel egyre több igény jelentekezet a kaputelefon szerelésre, ezért  ezt a feladatot  tekintettem fő tevékenységi körnek. mely napjainkaban is a legmodernab készülékek széles paletáját kinálja önnek. Később  a nagyob megrendelések fügvényében szélesíteni kellet a tevékenységi kört . Valamint a létszámot. Mivel a villamos kivítelezések során  érdeklődés merült fel a kapumozgatások iránt ezét ezt a profilt is tevékenységeink közé soroltuk. Valamint a FRAKO magyarországi képviseletével felvettük a kapcsolatot és nekiláttunk foglalkozni a fázisjavításokkal valamint hálózat analízissel. Ma már nincs olyan feladat melyel ne tudnánk meg birkózni.

Izelítő beszállitóINkról

Rengeteg  villamos anyagokat forgalmazó vállakozás áll rendelkezésünkre, hogy a legkiválób és minden igénynek megfelelő villamos anyagokat bocsása rendelkezésünkre. A teljeség igénye nélkül  egy pár ismert üzlet: LEGRAND, MIXVILL, APMPERTRADE STB.

A kaputelefonk és kapumozgatók terén is rengeteg kiváló partner áll rendelkezésre mint példáúl: DELTON,  RIASZTÓBOLT, CODEFON KFT, FERMAX, ARDAY,  és még sorolhatnánk.

A téli időjárások előtérbe helyezték a rámpa, járda és garázsbejárók fűtési igényét ezért felvettük a kapcsolatot a magyarországi RAYCEM forgalmazóval. Mivel kizárólagosan ök forgalmazák az önszabályzó fűtőkábeleket kiváló minőségben. Bővebben eről a galéria oldalon olvashat