Főoldal Egészség Kína Tiens Termékek Galéria Letöltés
 
   
 
         
 

Egyedülálló kompenzációs terv

Hogyan lehetsz megbecsült tagja ennek a nagyszerű csapatnak, hogy azonnal kedvezményes, nagykereskedelmi áron élvezhesd a kínai gyógynövények áldásos hatását? Be kell lépned a fogyasztói hálózatba.

Regisztráció:

A belépés 2300 Ft-ba kerül, amelyet egy egyedi, 8 számjeggyel (ez a szám bekerül a TIENS számítógépes központjába, Pekingbe és ezen a számon fogják nyilvántartani a forgalmadat) ellátott mágneskártyával, és azonnali örökös tagsággal ismer el a TIENS.

 

 

 

A vásárlói kártya a világ összes olyan országában használható, ahol a TIENS jelen van

A regisztrációval mindenki azonnal megkap egy tájékoztató mappát, amelyben információt talál a cégről, a termékekről, a kompenzációs tervről. A belépéstől kezdve nagykereskedelmi áron (25%-kal olcsóbban) tud hozzájutni a termékekhez. Minden terméknek rögzített pontértéke (PV, point volume) van, és az ára 1 PV (amely a dollárhoz van igazítva), és a pontérték szorzata.
(Pl. a cink pontértéke 10 PV, egy PV 230. Fizetendő ár: 10x230=2300 Ft.)

 

Pénzkereseti lehetőségek:

Amennyiben a Te személyes vásárlásod eléri a 100 PV-t (10 doboz cink kapszula.), akkor a személyes ajánlásod által belépő emberek vásárlása után a cég 5% jutalékot fizet.

 

 

 

Egy rövid példa:
Eléred a 100 PV-os személyes vásárlást, és valaki ajánlásod alapján regisztrál, majd vásárol, tételezzük fel 300 PV-ért terméket, akkor a 300 PV-nak az 5%-át (kb. 15 PV, 15x230 Ft) fogod megkapni jutalékként.

Bárki, aki eléri a 300 PV személyes vásárlási értéket, akkor az üzlettársai vásárlása után már nem 5%, hanem 20% jutalékot kap, illetve minden további, 300 PV feletti saját névre szóló vásárlása után is 20 % jutalékot, visszatérítést fog kapni.

Egy rövid példa:
Eléred a 300 PV-os személyes vásárlást, és valaki belép, és 300PV-ért vásárol terméket, akkor Te a 300 PV-nak az 20%-át (60x230Ft) fogod megkapni jutalékként.

Ez a 100, illetve a 300 PV határérték elérhető sok apró vásárlással, több hónapon keresztül, vagy egyszeri, egyösszegű vásárlással is. Nagyon nagy előnye a kompenzációs tervnek, hogy nincs havonkénti nullázódás, így ez az üzlet nincs időhöz kötve! Még ha nem is akarsz jelenleg ezzel a tevékenységgel jövedelemre szert tenni, 300 PV személyes vásárlás után, a következő vásárlásaidból 20%-os visszatérítést fogsz kapni, amit az elkövetkezendő vásárlásaidnál felhasználhatsz!

Akár fél áron is vásárolhatsz termékeket!

Amennyiben valakit megérintett a TIENS által felkínált egészségfilozófia, és termékkör, csak ezért is megéri a fogyasztói hálózatba belépni!

Amennyiben a saját nyilvántartási számodon már 300 PV összegű személyes forgalom szerepel, akkor a vásárlás mellett egy nagyszerű üzleti lehetőség is megnyílik előtted! Amellett, hogy bekerültél egy támogató, vidám csapatba, munkád elismeréseként értékes ajándékokat és tisztes jutalékokat kaphatsz!

A TIENS által kínált kompenzációs tervben a bevételeknek hét fajtája létezik:

1. Amikor belépsz a vásárlói körbe, hozzájutsz az első bevételhez - ez a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár közötti árrés (25%).

2. Segítségeddel regisztrált partnerek vásárlása után járó jutalék - közvetlen jutalék, amely 5%-tól 43%-ig terjed.

3. Segítségeddel regisztrált partnerek lemásolják a munkamódszeredet, és újabb munkatársakat vonnak be a fogyasztói hálózatba. Ezt a bevételi forrást közvetett hálózati jutaléknak hívjuk, 4%-tól 38%-ig terjed, és a csapatmunka által létrehozott vásárlói csoport összesített forgalmából számítják ki.

4. Amennyiben csoporttársai elérik a Te szintedet, megszűnik a közvetett hálózati jutalék. Ellentétben azonban más MLM cégekkel, itt értékelik a fáradozásaidat, ezért - vezetői jutalékot kapsz, ami 1-3% jelent a forgalomból.

Ezekből a bevételi forrásokból már hatalmas összegekhez juthatsz, de a TIENS még mindig kínál 3 további bevételi forrást.

5. Ajándékok! Ebben az üzletben a sikeres munkát káprázatos ajándékokkal honorálják! Csodálatos utazások a világ különböző országaiba (2007. Kenya, 2008. Kína, 2009. Kína, 2010. KÍNA!!!), luxusautó, jacht, magánrepülőgép, ingatlan.


6. Prémiumok és tiszteletreméltó címek! Az értékesítőknek a sikeres munkájukért tiszteletreméltó címeket ítélnek meg, és onnantól kezdve, hogy elérik a bronz oroszlán szintet, jogdíjat fizetnek. Ez egy olyan passzív jövedelem, amit egész életükben kapni fognak és amit az utódaik is örökölhetnek.

7. Részvények! Azok az értékesítők, akik egy megadott szintet elérnek, jogot szereznek arra, hogy a cég társtulajdonosaivá válhassanak, TIENS részvényeket vásárolhatnak.
 

Röviden összefoglalva, miért is érdemes csatlakoznod:

 1. Megőrizheted családod és saját egészséged.
 2. Munka által néhány éven belül jogdíjhoz juthatsz.
 3. Bejárhatod a világot a TIENS költségén.
 4. Nagy értékű ajándékokat kaphatsz.
 5. Másokat is sikerre vezethetsz.
 6. Egy vidám, pozitív beállítottságú csapat tagja lehetsz.
 7. Új embereket ismerhetsz meg, új kapcsolatokat építhetsz ki.
 8. Az ENSZ által is kitüntetett, nemzetközi, tőkeerős cég partnerévé válhatsz.


Sokan azt hiszik, hogy ez ügynöki munka, házalni kell. Ennél a cégnél, soha senki nem keres fel idegeneket táskájában a termékekkel, hogy eladja. Senkit nem kell győzködni. Neked csak annyi a dolgod, hogy ismerőseidnek beszélj arról a nagyszerű lehetőségről, amit a TIENS nyújthat számukra. Nem a meggyőzés a dolgod, hanem az információ átadása és a szortírozás. Ez egy információ átadáson alapuló üzlet, amit teljesítményarányosan és kiemelkedően fizetnek.

A kompenzációs terv fő előnyei:

 1. Egyszer kell regisztrálni, nincs évenkénti megújítási díj.
 2. Tagsági kártyáddal a világon bárhol vásárolhatsz és bárhol építhetsz hálózatot.
 3. Nincs kötelező kezdőcsomag, akár 1 darab terméket is vásárolhatsz.
 4. Göngyölített forgalom van, soha nincs nullázódás, ezért nincs időhöz kötve az előrejutás.
 5. Csak magasabb szinten van csekély értékű kötelező vásárlás havonta.
 6. Ha egyszer valaki elér valamilyen szintet, akkor többé nem fog visszaesni egy előző szintre. Tegyük fel, hogy valamely oknál fogva két - három hónapig, vagy még több ideig nem tudsz az üzlettel foglalkozni, és a csoportban csökken az áruforgalom. Ebben az esetben sem veszted el az elért szintet, hanem amikor elkezded ismét, ugyanolyan százalékot fogsz kapni, mint amilyen szinten abbahagytad. Amennyiben a csoportodban a szintkülönbségnek megfelelően vannak százalékkülönbségek, természetesen az ennek megfelelően Téged megillető jutalékot akkor is megkapod, hiába nem tudtál az üzlettel foglalkozni.
 7. A szintek sikeres eléréséhez nem szükséges, hogy a közvetlenül Hozzád csatlakozott munkatársak érjék el a minősülést. Például, elérheted a legfelsőbb szintet olyan üzlettársakkal is, akik a csoportodban, mélységben érik el az ehhez szükséges szinteket, független attól, hogy ki által kerültek be az üzletbe, és hol helyezkednek el a csoportban.

A nemzetközi statisztika szerint azok TIENS értékesítők, akik komolyan, és hatékonyan dolgoznak, 2 - 3 év alatt komoly vezetői szinteket tudnak elérni.

Európa egy új piac, ezért ha Magyarországon elkezded, később Európára is kiterjedhet az üzleted. Az üzleted nemzetközivé fog válni! Senki sem szab határt előtted! Előbb Magyarország, majd Európa, később az egész világ! Csak Rajtad múlik.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, lépj be ebbe a nagyszerű és egyedülálló üzletbe! Együtt nagyobb sikereket tudunk elérni!

 

Mindenkinek van helye a csúcson!

vissza