Főoldal Egészség Kína Tiens Termékek Galéria Letöltés
 
   
 
         
 
Hírek
 
 
 

 

 
Kedves Barátom, üdvözöllek!

Először is köszönettel tartozom Neked, hogy időt szakítottál, és benéztél. Akár milyen módon jutottál el idáig, köszönöm annak, aki ide irányított. Ennek az oldalnak a megalkotásával a talán Benned is felmerülő kérdésekre szeretnék válaszokat, a saját válaszaimat megadni. Szeretnék mutatni egy kellemes, izgalmas utat, amelyen barátaimmal járok, amely útnak a sikerességében bízom. Ez az út az egészség, és az egyéni boldogulás útja. Ez az út nem könnyű, hiszen a média, a környezetünkben élő emberek, a taníttatásunk, és talán a beidegződések is megpróbálják ezt keresztezni. Bármilyen kérdésed, kérésed van, melyre írásban, vagy személyesen szeretnél választ kapni, minden oldal alján ott az e-mail címem, és a telefonszámom, ne habozz megkeresni.

Hajdú Gábor vagyok, 1973-ban születtem Szegeden. A környékünkön, hasonlatosan a korombeli srácokhoz, én is reggeltől estig fociztam. Ha visszaemlékszem, állandóan társaságban voltunk, és nem is tettünk mást, mint sportoltunk. Foci, ping-pong, fogócska. Nem volt internet, számítógép, pláza, pletykalapok, a tv meg nem érdekelt. Este inkább olvastam. 10 éves koromban lettem igazolt játékos fociban, azonban egy idő után jobban kezdtek vonzani az egyéni sportágak. 12 éves lehettem, amikor egy nagyon kedves barátom elvitt a súlyemelők közé, és a vasak azonnal magukhoz láncoltak. 36 kilós csenevész voltam ekkor. Súlyemelésben 2x-es magyar bajnok lettem, azonban egy komoly gerincsérülés (porckorongsérv, amelyet már műteni is akartak) miatt 20 éves koromban abbahagytam a versenyszerű sportolást. A súlyzózást azonban a komoly derékfájdalmak ellenére sem, mivel világ életemben szerettem mozogni, és érezni az érzést, hogy formában, kondiban vagyok. A derekam ma sem tökéletes, azonban sportolással, nyújtással, odafigyeléssel, és sok apró trükkel gyakorlatilag tünetmentes. Bár maximálisan elismerem a testépítők munkáját, nekem személy szerint nem igazán tetszettek a nagydarab body builderek, ezért soha nem gondoltam, hogy barnítózva, és pózolva fogok visszatérni a dobogóra. Azonban - számomra is meglepő módon-, hirtelen lettek olyan kategóriák, ahol nem az extrém méretű fizikum a kritérium, hanem a kidolgozott, arányos, sportos test. Ennek hatására elindultam életem első fittnesz forma versenyén, a 2005-ös magyar bajnokságon, amelyen második lettem. Igazából egyszeri fellángolásnak gondoltam, azonban 2007-ben ismét versenyeztem, Ausztriában a Grand Prix-en 3. lettem.  A sikerek hatására ismét felkészültem, és 2009 májusában, Ausztriában ismét a 3. helyezést szereztem meg, és még ebben a hónapban megnyertem életem első Grand Prix-ét Budapesten! Jelenleg gőzerővel készülök 2010-re, nagy célom az Európa Bajnokság májusban!

Megjegyzés: 2010. május 22-én az Európa Bajnokságon 2. lettem! Kattints a lejátszásra, ha szeretnéd meghallgatni azt a 45 perces beszélgetést, amelyet kedves barátom, Nógrádi Bence készített az Európa Bajnokság után!

Mostanság Hot Iron oktatóként, és személyi edzőként is tevékenykedem, tehát ne habozz megkeresni, ha KOMOLY ember vagy, KOMOLY célokkal. Ha fáj valamid, szeretnél fogyni, vagy kialakítani egy esztétikus, remek fizikumot, jelentkezz, nagyon szívesen segítek, hiszen a saját magamon kipróbált módszerek, ha nekem működtek, Neked is működni fognak.


 
         
 
 
 
06 70 941-75-76
hajdugabor@yahoo.com