Spec-Ton Kft.
English

Készítsen hangfelvételeket, hogy elkerülje a vitákat.

Kik és mit tölthetnek le


Honlapunk biztonsági területére viszonteladóink és üzletfeleink jelentkezhetnek be. Belépési azonosító és jelszó ügyfélszolgálatuktól kérhető. Azoknak a viszonteladóinknak, akiknek saját tárterületet biztosítottunk, a feltöltés is megengedett.

Letölthetők felhasználói kézikönyvek, műszaki ismertetők, programfrissítések, a CCRL hangrögzítő család telepítőlemez készlete, valamint a CallView kliens program legutolsó változata is.

A CallView program az archiválás során mentett felvételek szerver kapcsolat nélküli visszahallgatásához használható. Fejlesztése megszűnt, a legutolsó változat azonban továbbra is ingyenesen letölthető az INST_CD_HUN/CLIENTS/OLD/CallView könyvtárból.

Válasszon minket, mert


- ingyenes próbalehetőséget biztosítunk vásárlás előtt, hogy azt vegye meg, amire tényleg szüksége van

- kollégáink segítenek az optimális konfiguráció kiválasztásában

- rugalmas bérleti és leasing konstrukciókkal is állunk rendelkezésére

- velünk megtakaríthat, egységcsomagok formájában árusított hangrögzítőinket saját kezűleg telepítheti számítógépére

-vásárlás után sem hagyjuk magára, a garanciaidő után is ingyenes SW frissítéssel élvezheti a folyamatos termékfejlesztés legújabb eredményeit

- elégedett ügyfeleink garanciát jelentenek az Ön számára is.

referencialista

Rövid cégtörténet ...


A Mikroelektronikai Vállalat keretei között működő gazdasági társaságként alakult meg cégünk 1983-ban.

Magyarországon az elsők között, 1992-ben jelentünk meg a piacon DM200-as digitális hangrögzítőinkkel. Fő profilunk jelenleg is korszerű, digitális hangrögzítők forgalmazása és szervize.

Egy holland telekommunikációs céggel együttműködve, a CallCatcher hangrögzítők kizárólagos magyarországi és kelet-európai képviselőjeként, az olcsó, USB modulként csatlakoztatható hordozható, analóg és digitális telefonok, valamint mobil telefonok rögzítésére is alkalmas egy csatornás Personal változattól a sokcsatornás, modulárisan bővíthető professzionális nagy rendszerekig kínálunk hangrögzítőket.

bejelentkezés

FTP bejelentkezés


Fájlmásolásához bármilyen ftp program használható.

Beállítások:
    Kiszolgáló: ftp9.mediacenter.hu
    Felhasználó: felhasználónév@voicerecording
    Jelszó: jelszó

Webböngészőt használó ügyfeleinknek itt biztosítunk belépési lehetőséget.
Belépés az ftp szerverre

Megjegyzés
Az Internet Explorer 7, 8 változatoknál belépés után a Windows Intézőben is folytatható a munka (Lap / FTP-hely megnyitása a Windows Intézőben); a böngésző ismét bekéri a felhasználónevet és jelszót.

FireFTP kiegészítővel telepített Firefox böngészőnél is áttérhetünk egy felhasználóbarát ftp kliens munkakörnyezetbe (Open Link in FireFTP).2120 Dunakeszi, Vajda J. u. 23.
tel.: +36 20 4471647

Kezdőlap | Elérhetőség         Honlaptérkép | Felelősség kizárása